Μενού
  • Α-
  • Α+

Ληστεία με θύμα έναν 24χρονο επιχειρηματία, γόνο οικογένειας που διατηρεί βιοτεχνία ενδυμάτων σημειώθηκε στο Λαύριο. Ο νεαρός καταγγέλλει πως ομάδα τριών ατόμων υπό την απειλή όπλων του άρπαξε 7.000 ευρώ και ένα ρολόι. 

Διαβάστε ακόμη: Αθηνών - Λαμίας: Φωτιά σε όχημα στο ρεύμα της ανόδου στην Μεταμόρφωση

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα όταν ο 24χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στο Λαύριο, αλλά μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, ήρθε αντιμέτωπος με τρεις αγνώστους που του είχαν στήσει καρτέρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας στην αστυνομία, τον άρπαξαν και τον έβαλαν μέσα σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Ο νεαρός ανέλαβε ρόλο διαπραγματευτή και έριξε το ποσό που του ζητούσαν από 12.000 σε 7.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον ALPHA, στη συνέχεια μπήκε σπίτι του, πήρε τα χρήματα, τους τα έδωσε μαζί με το ρολόι μάρκας Rolex και οι 3 αναχώρησαν. 

Ο 24χρονος υποστήριξε πως τον παρακολουθούσαν. Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί το μπλε Ρenault Μegane στο οποίο επέβαιναν οι 3 άνδρες και να τους συλλάβουν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA