Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη διαδικτυακή δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο διαδίκτυο. Ο πρώην παρουσιαστής που κατηγορείται για τη δημοσίευση βίντεο ερωτικών του συντρόφων σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου έχει μηνυθεί μέχρι στιγμής από 3 γυναίκες. 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος - Κανδαράκη: «Δεν είναι ψυχικά άρρωστος, ανέβαζε τα βίντεο από δόλο»

Στην εκπομπή «Live News» του MEGA παρουσιάστηκε μία ανάρτηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε ιστοσελίδα με ελληνικούς οίκους ανοχής. «Αυτό το μ.... γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει» γράφει στην αισχρή ανάρτησή του, που τη συνοδεύει με μια φωτογραφία με ημερομηνία 21 Μαρτίου του 2021. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε κάνει εγγραφή στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα το 2019. 

Αφέθηκε ελεύθερος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε εκ νέου το πρωί της Τρίτης (28/12) την πόρτα του ανακριτικού γραφείου και απολογήθηκε ύστερα από την τρίτη καταγγελία που υποβλήθηκε εις βάρος του και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους κι εγγύηση 30.000 ευρώ για την πρώτη ποινική δίωξη που του ασκήθηκε. Η νέα μήνυση, τρίτη κατά σειρά, υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη προχθές το βράδυ, η οποία εντόπισε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο παρουσιαστής μετά την απολογία του κρίθηκε ελεύθερος με περιορισμούς για μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει της νέας καταγγελίας. Οπως είπε σχετικά ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, αυτή η διαδικασία θα ακολουθείται στο εξής, όποτε θα βγαίνει νέα καταγγελία στο προσκήνιο και θα υποβάλλεται στις Αρχές, κάτι που αναμένεται να γίνει αρκετές φορές στο αμέσως επόμενο διάστημα, όπως προέβλεψε ο κ. Λύτρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA