Μενού
  • Α-
  • Α+

Για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών σε βαθμό πλημμελήματος, διώκεται ο γνωστός τράπερ Light σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Διαβάστε ακόμη: Light: Αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου η δίκη του στο Αυτόφωρο

Τα ποινικά «φάλτσα» του τράπερ ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στον προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram όπου φαίνεται να καπνίζει και να έχει ζωσμένα στη ζώνη του παντελονιού του τρία πιστόλια, ένα εκ των οποίων φέρει σφραγίδα που παραπέμπει στις αντίστοιχες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Light συνελήφθη στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι. Εκείνη την ώρα τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια. Εκτός από τον τράπερ συνελήφθη και ο 26χρονος μάνατζερ του, σε σπίτι στην περιοχή της Εκάλης.

Ο Light μετά την προσαγωγή του στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της αστυνομίας συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων, από κοινού με τον μάνατζέρ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της έρευνας της ΕΛΑΣ στο αυτοκίνητο του Light ποσότητα ναρκωτικών (δύο καρτέλες Xanax και δύο σακκουλάκια με κάνναβη) και ακόμη 18.355 ευρώ. Στο σπίτι του τράπερ βρέθηκαν δύο σφαίρες των 38 χιλιοστών, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι 29 εκ. ωστόσο, δεν βρέθηκε κανένα από τα όπλα που απεικονίζονται στο επίμαχο βίντεο.

Σε ότι αφορά τον μάνατζερ του τράπερ, συνελήφθη γιατί ήταν μαζί με τον Light στο αυτοκίνητο που βρέθηκαν τα ναρκωτικά, ενώ βρίσκονταν καθ' οδόν προς το μαγαζί στο Κολωνάκι για προγραμματισμένη εμφάνιση.

Σε ότι αφορά τα όπλα του επίμαχο βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τράπερ υποστηρίζει ότι είναι ρέπλικες και ότι του έδωσαν τρία άτομα στο μαγαζί στο Γκάζι όπου γύριζαν βίντεο κλιπ. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι το τσεκούρι που βρέθηκε σπίτι του είναι για οικιακή χρήση και το μαχαίρι είναι διακοσμητικό. Ωστόσο, όσα ισχυρίστηκε δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τώρα ο τράπερ παραπέμφθηκε να δικαστεί στις 10 Ιανουαρίου στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA