Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν οι Αρχές τις τελευταίες ώρες, καθώς ένας γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής στο Πικέρμι. Η εξαφάνιση του επιχειρηματία δηλώθηκε από έναν φίλο του στην Αστυνομία, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο επιχειρηματίας φέρεται να απήχθη, χωρίς να υπάρχουν άλλες διαθέσιμες πληροφορίες προς το παρόν.

Η Ασφάλεια διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του επιχειρηματία, ο οποίος φέρεται να είναι όντως αγνοούμενος. Οι Αρχές έχουν εντοπίσει κι ορισμένα καμένα αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του Πικερμίου κι ερευνούν αν κάποιο εξ αυτών έχει χρησιμοποιηθεί πιθανώς από τους φερόμενους ως απαγωγείς του επιχειρηματία κι ακολούθως εγκαταλείφθηκε για να εξαφανιστούν τα ίχνη τους.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν οι απαγωγείς έχουν επικοινωνήσει με οικείους του επιχειρηματία για να ζητήσουν λύτρα για την απελευθέρωσή του και οι σχετικές έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA