Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου και φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγέων. Τα ίχνη του επιχειρηματία χάθηκαν χθες (28/12) το βράδυ όταν επέστρεφε στο σπίτι του στο Πικέρμι και συγκεκριμένα στο Ντράφι, απ' όπου φαίνεται πως τον ακινητοποίησαν και τον απήγαγαν. Λίγες ώρες νωρίτερα βρισκόταν με παρέα σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Ιλιον κι έφυγε για να επιστρέψει στο σπίτι του. 

Εκτοτε αγνοείται και οι συγγενείς του που προσέφυγαν στις Αρχές ενημέρωσαν ότι ο επιχειρηματίας επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στο Ντράφι, ωστόσο δεν έφτασε ποτέ. Εχει εξαφανιστεί τόσο ο ίδιος όσο και το αυτοκίνητό του. Οι οικείοι του εκφράζουν ανησυχία ότι πρόκειται για απαγωγή, ενώ την εξαφάνιση στην Αστυνομία, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, δήλωσε φίλος του επιχειρηματία.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει και περιστατικό με καμένα οχήματα που έχουν εντοπιστεί κοντά στο Πικέρμι και συγκεκριμένα στα Σπάτα.

Σημειώνεται ότι το 2020 ο επιχειρηματίας είχε δεχτεί πυρά από επίδοξους ληστές στο κατάστημά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA