Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποινικές διώξεις για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή βία και απειλή άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου Κρήτης στον 46χρονο γιο της 69χρονης που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/12) νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Πραιτώρια Ηρακλείου. Οπως είχε ήδη έχει γίνει γνωστό, η γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο πάτωμα του υπνοδωματίου της φέροντας σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Ο 46χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί.

Διαβάστε ακόμη: Τήνος: Σορός άνδρα εντοπίστηκε από το Λιμενικό στην περιοχή του Αγίου Φωκά

Εξάλλου, η αστυνομική έρευνα στα Πραιτώρια έδινε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για τον θάνατο της 69χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, του θανάτου της γυναίκας προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός και ο 46χρονος την έσπρωξε, με αποτέλεσμα εκείνη να βρεθεί στο πάτωμα. Ωστόσο, ο θάνατός της δεν οφείλεται σε κακώσεις που προήλθαν από την πτώση αλλά πιθανόν από παθολογικά αίτια εξαιτίας του βεβαρημένου καρδιολογικού ιστορικού της γυναίκας.

Τα ψυχιατρικά προβλήματα και οι καβγάδες

Ο 46χρονος κρατείτο από χθες από τις αστυνομικές αρχές, σε αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος, ωστόσο η κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία δεν οδήγησε σε ασφαλή συμπεράσματα. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Στο κάδρο των αστυνομικών ερευνών μπήκαν από την αρχή οι πληροφορίες για συχνούς και έντονους καβγάδες που άκουγαν οι γείτονες το τελευταίο διάστημα μεταξύ μητέρας και γιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA