Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί τα νομικά προβλήματα να μην λένε να αφήσουν ήσυχο τον τράπερ Light, ο οποίος μόλις πριν από ένα 24ωρο έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για όπλα που εμφανίζεται να είχε παρανόμως στην κατοχή του, όμως, ξαφνικά το βράδυ της Πέμπτης (30/12) αποφάσισε να παύσει τον δικηγόρο του από τα καθήκοντά του.  

Διαβάστε ακόμη: Light: Νέο βίντεο δείχνει τράπερ με τα όπλα στα χέρια σε κλαμπ

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Ιωαννίδης γνωστός ως Light, αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία με τον δικηγόρο του, Γιώργο Μακρή, λόγω εμπλοκής του στην υπόθεση της νεο-ναζιστικής οργάνωσης COMBAT 18.

Όπως ανέφερε ο γνωστός τράπερ σε ανάρτησή του: «Η εμπλοκή του στην υπόθεση της νεο-ναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18 (για την οποία ως χθες το βράδυ είχα πλήρη άγνοια) έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δικές μου αξίες και τα "πιστεύω" μου ως άνθρωπο αλλά και ως γιο μετανάστη».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Light: «Όσον αφορά στην εμπλοκή μου στην υπόθεση που απασχολεί τη δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ, θα κάνω δηλώσεις όταν κριθεί σκόπιμο από τη νέα μου νομική ομάδα. Όσον αφορά τον κ. Γιώργο Μακρή που εως τώρα είχε αναλάβει τη νομική υπεράσπιση μου, σήμερα επιθυμώ να κάνω γνωστό πως διακόπτω τη συνεργασία μου μαζί του.

Η εμπλοκή του στην υπόθεση της νεο-ναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18 (για την οποία ως χθες το βράδυ είχα πλήρη άγνοια) έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δικές μου αξίες και τα "πιστεύω" μου ως άνθρωπο αλλά και ως γιο μετανάστη. Έχω αποδείξει στο παρελθόν με τη στάση αλλά και με τις πράξεις μου ότι είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε φασιστική ιδεολογία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA