Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση διαρροής βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στο Διαδίκτυο από τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό, Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του ροζ βίντεο. Μάλιστα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται να παραλάβει μέσα στις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα των ερευνών στο εν λόγω υλικό. 

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, έγινε γνωστό από τη δικαστική διαδικασία, το ψευδώνυμο με το οποίο ο άνθρωπος αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, φέρεται να χρησιμοποιούσε όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα στην ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή που είναι το 1963.

Η αντίδρασή του Στάθη Παναγιωτόπουλου όταν βρέθηκε μπροστά σε κάμερα

Δεν έχουν περάσει καλά - καλά ούτε 48 ώρες μετά την απόφαση των δικαστικών αρχών να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, το πρωί της Πέμπτης (30/12), βγήκε από το σπίτι του για ένα περίπατο. Ηταν περίπου στις 10 το πρωί, χωρίς τη σύζυγό του αυτή τη φορά, αλλά με τον σκύλο του, τον οποίο έβγαλε για μια βόλτα. Ο γνωστός παρουσιαστής που εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, ήταν για μια ακόμη φορά αμίλητος.

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star τον εντόπισε έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, όταν ο γνωστός ραδιοφωνικός πραγωγός θέλησε να... χαλαρώσει ο ίδιος, αλλά και ο σκύλος του, όμως όταν αντίκρισε την κάμερα, κράτησε και πάλι το στόμα του κλειστό. Ο ρεπόρτερ της εκπομπής τον ακολουθούσε σχεδόν για ένα τετράγωνο, κάνοντάς του ερωτήσεις και ζητώντας του μια δήλωση, μια τοποθέτηση για όσα έχουν συμβεί γύρω από τις καταγγελίες και τις μηνύσεις, ωστόσο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έδωσε καμία απάντηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA