Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τα rapid test που κάνουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι προχώρησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα. Μέσα στην ημέρα, μάλιστα, αναμένεται υπουργική απόφαση που θα ορίζει ότι με θετικό rapid test μπορεί να δικαιολογηθεί η απουσία από τη δουλειά, για εμβολιασμένα άτομα, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Διαβάστε ακόμηΠαραμονή Πρωτοχρονιάς: Στο 100% η πληρότητα σε Airbnb - Πρόστιμα ως 200.000 ευρώ για ιδιωτικά πάρτι

Η κυρία Γκάγκα προχώρησε σε διευκρινίσεις ως προς τις χθεσινές της δηλώσεις, που ανέφεραν ότι δεν χρειάζεται η διενέργεια PCR έπειτα από θετικό rapid test εάν κάποιος είναι εμβολιασμένος. Όπως σημείωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, οι μη εμβολιασμένοι είναι εκείνοι που πρέπει να υποβληθούν σε PCR έπειτα από θετικό rapid test, αφού το χρειάζονται για το πιστοποιητικό νόσησης.

«Το νοσοκομεία πιέζονται πολύ για τα δείγματα, οι εργαστηριακοί γιατροί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και ο κόσμος ταλαιπωρείται... Κανείς δεν αμφισβητεί τη θετικότητα του rapid», ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Γκάγκα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA