Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας διαφορετικός Αγιος Βασίλης επισκέφθηκε φέτος την Πρέβεζα, κάνοντας ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση, αφού έφτασε στην παραλία του Μονολιθίου πάνω σε jet ski

Διαβάστε ακόμη: Σχολεία: Αν το άνοιγμα γίνει 10 Ιανουαρίου, θα κλείσουν σε 10 μέρες - Προειδοποιήσεις από Νίκο Τζανάκης

Τι και αν αφίχθη από θάλασσα... ο Αγιος Βασίλης μοίρασε δεκάδες δώρα στα παιδιά που έτρεξαν να τον χαιρετήσουν, ενώ ο καιρός ευνόησε τα σχέδια των διοργανωτών, αφού η μέρα ήταν ιδανική με λιακάδα και υψηλή για την εποχή θερμοκρασία.  

Ετσι, λίγες ώρες πριν το 2021 αποχαιρετήσει, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τις ευχές του σε όλη την Πρέβεζα και όχι μόνο, ενώ άκουσε και τα κάλαντα με την μουσική συνοδεία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

Αφού έκανε μερικές βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που μαγνήτισε τα βλέμματα κυρίως των μικρών παιδιών, στη συνέχεια βγήκε στην ακτή και αγκαλιάστηκε μαζί τους για να φτάσει η κορύφωση της μαγείας με το άνοιγμα του... βρεγμένου σάκου του. 

Η εκδήλωση είχε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όχι μόνο για τον κορονοϊο, αλλά ακόμα και για τον Αγιο Βασίλη που αν και δεν ήταν λουόμενος, ήρθε από θάλασσα και έτσι υπήρχαν στην παραλία ακόμη και ναυαγοσώστριες ντυμένες επίσης στο εορταστικό κλίμα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA