Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία είχε ενημερωθεί για πολλά κορονοπάρτι που έστησαν παράνομα οι διοργανωτές και καθ' όλη την νύχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς, έκανε εφόδους για να εντοπίσει και να επιβάλει πρόστιμα στους παραβάτες. Πολλοί πιάστηκαν στη φάκα, αλλά και κάποιοι τη γλίτωσαν. Μάλιστα, ένας Θεσσαλονικιός είχε και το θράσος να αναρτήσει το δικό του πάρτι που έστησε μέσα στο μαγαζί του και μάλιστα στις υπόγειες τουαλέτες

Διαβάστε ακόμη: Κορονοπάρτι: Εφοδος της αστυνομίας και πρόστιμα σε κέντρο διασκέδασης με 400 άτομα

«Οταν όλοι έχουν φύγει, αλλά τα μέτρα σε μας δεν πιάνουν Μητσοτάκη! Πάρτι στις τουαλέτες, καλή χρονιά», λέει στο βίντεο που σήκωσε στον λογαριασμό του στο Tik Tok ο διοργανωτής του πάρτι

Μάλιστα, η κάμερα ακολούθησε μέχρι τις τουαλέτες, όπου η μουσική ήταν στη διαπασών και εκεί είχαν στηθεί τραπεζοκαθίσματα, μπάρα και ο κόσμος έπινε, χόρευε και διασκέδαζε χωρίς μάσκες, αφού όλα τα μέτρα και πρωτόκολλα είχαν πάει... περίπατο.  

Φυσικά, οι αρχές αναμένεται να βάλουν στο στόχαστρο και όλες αυτές τις περιπτώσεις που διέφυγαν από τους ελέγχους τους, αλλά αναρτούν τα διαπιστευτήρια των κορονοπάρτι που διοργάνωσαν. 

https://twitter.com/Tou_Dhmosiou/status/1477241634484068353?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA