Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με ομηρία σε πολυκατοικία, με έναν άνδρα αιγυπτιακής καταγωγής να κρατά όμηρο την -σύμφωνα με πληροφορίες- πρώην σύντροφό του και να απειλεί να τινάξει στον αέρα όλη την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου. Οπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες, ο άνδρας άρπαξε την κοπέλα από το σπίτι της στο Γαλάτσι και υπό την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε ως το κέντρο της Αθήνας, στον Αγιο Παντελεήμονα, στην οδό Αλκιβιάδου.

Μάλιστα, Αστυνομία και Πυροσβεστική έχουν δώσει εντολή στους γείτονες να κλειστούν στα σπίτια τους και να ασφαλίσουν παράθυρα και παντζούρια καθώς υπάρχει φόβος για έκρηξη. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν δώσει εντολή να απομακρυνθούν όσοι είναι στην περιοχή γύρω από την πολυκατοικία που ο δράστης απειλεί να ανατινάξει με φιάλη υγραερίου, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων.

Στο σημείο έχει φτάσει διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, υπό τον φόβο να εκτραχυνθεί η κατάσταση και να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες, οι Αρχές προχώρησαν στην εκκένωση της πολυκατοικίας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA