Μενού
  • Α-
  • Α+

Τεράστιες διαστάσεις πήρε η υπόθεση του κορονοπάρτι που έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μπουρνάζι, εκεί όπου σε κέντρο διασκέδασης βρέθηκαν να γιορτάζουν περισσότεροι από 400 πολίτες, κόντρα στα περιοριστικά μέτρα που απαγόρευαν κάτι τέτοιο λόγω της διασποράς του κορονοϊού.

Διαβάστε ακόμη: Αίσιο τέλος στο θρίλερ στον Αγιο Παντελεήμονα - Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να τα τινάξει όλα στον αέρα

Ετσι, όπως έγινε γνωστό, έπειτα από νέα βίντεο ντοκουμέντα που βγήκαν στη δημοσιότητα, όταν έφτασαν στον χώρο τα περίπου 10 περιπολικά της αστυνομίας, οι ιδιοκτήτες του κέντρου διασκέδασης και ο κόσμος «ταμπουρώθηκαν» κυριολεκτικά μέσα στο μαγαζί και χρειάστηκε η παρέμβαση των ΜΑΤ για να ενισχύσει τις δυνάμεις της ΔΙΑΣ που είχαν φτάσει πρώτες στο σημείο.

Μάλιστα, ακολούθησαν διαπραγματεύσεις περίπου 2,5 ωρών μεταξύ της αστυνομίας και των διοργανωτών του πάρτι μέχρι να ανοίξουν τις πόρτες για να ακολουθήσουν οι έλεγχοι και να επιβληθούν τα πρόστιμα στους παραβάτες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι καθ' όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, πολίτες κατάφεραν να διαφύγουν κάτω από άγνωστες συνθήκες με αποτέλεσμα ενώ αρχικά υπήρχαν άνω των 400 ατόμων μέσα στο μπαρ, στο τέλος να επιβληθούν κάτω από 50 πρόστιμα των 300 ευρώ και ένα των 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του μπαρ και αυτό μόνο για παράβαση της απαγόρευσης μουσικής.

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσαν το μπαρ και κατέβηκαν στις τουαλέτες για κορονοπάρτι

Η αστυνομία είχε ενημερωθεί για πολλά κορονοπάρτι που έστησαν παράνομα οι διοργανωτές και καθ' όλη την νύχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς, έκανε εφόδους για να εντοπίσει και να επιβάλει πρόστιμα στους παραβάτες. Πολλοί πιάστηκαν στη φάκα, αλλά και κάποιοι τη γλίτωσαν.

Μάλιστα, ένας Θεσσαλονικιός είχε και το θράσος να αναρτήσει το δικό του πάρτι που έστησε μέσα στο μαγαζί του και μάλιστα στις υπόγειες τουαλέτες! «Οταν όλοι έχουν φύγει, αλλά τα μέτρα σε μας δεν πιάνουν Μητσοτάκη! Πάρτι στις τουαλέτες, καλή χρονιά», λέει στο βίντεο που σήκωσε στον λογαριασμό του στο Tik Tok ο διοργανωτής του πάρτι.

Μάλιστα, η κάμερα ακολούθησε μέχρι τις τουαλέτες, όπου η μουσική ήταν στη διαπασών και εκεί είχαν στηθεί τραπεζοκαθίσματα, μπάρα και ο κόσμος έπινε, χόρευε και διασκέδαζε χωρίς μάσκες, αφού όλα τα μέτρα και πρωτόκολλα είχαν πάει... περίπατο. Φυσικά, οι αρχές αναμένεται να βάλουν στο στόχαστρο και όλες αυτές τις περιπτώσεις που διέφυγαν από τους ελέγχους τους, αλλά αναρτούν τα διαπιστευτήρια των κορονοπάρτι που διοργάνωσαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA