Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρόκληση είχε και τα όριά της! Σα να μην έφτανε που οργάνωσε ολόκληρο κορονοπάρτι στις τουαλέτες του μαγαζιού του και είχε καταφέρει να διαφύγει από τους ελέγχους της αστυνομίας, ο 27χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ από τη Θεσσαλονίκη, έκανε και φιγούρα ανεβάζοντας το βίντεο στον λογαριασμό του στο tik tok!

Διαβάστε ακόμη: Καπραβέλος για τα κορονοπάρτι σε τουαλέτες: «Αυτό δεν είναι λεβεντιά. Είναι λεβεντοκόπανοι»

Αυτό που δεν υπολόγισε όμως, ήταν ότι τα social media έχουν «κάψει» πολύ κόσμο και έτσι, οι Αρχές εντόπισαν και μάλιστα σχετικά εύκολα, τον διοργανωτή του παράνομου πάρτι, ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και αψηφώντας τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, ομάδα ατόμων έστησε γλέντι στις υπόγειες τουαλέτες του καταστήματος με μουσική, χορό, άφθονα ποτά και οι μάσκες πήγαν… περίπατο.

Μάλιστα, 27χρονος βιντεοσκόπησε όλη τη δράση και την κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ΕΛΑΣ μετά από έλεγχο του βίντεο κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη, όπως και μία 22χρονη, που φέρεται να είναι υπεύθυνη της επιχείρησης. Οι αρχές βεβαίωσαν και το πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ στο κατάστημα μπήκε λουκέτο λόγω της παραβίασης των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA