Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θα δεις τι θα πάθεις όταν γυρίσουμε σπίτι»... Αυτό ήταν αρκετό για μια γυναίκα να καταγγείλει τον 45χρονο σύζυγό της στην Αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Σκιάθο πριν από δύο μέρες, όταν το ζευγάρι έπρεπε να μεταφέρει το ένα από τα δύο παιδιά του στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμηΔολοφονία στο Μοσχάτο: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Τότε η γυναίκα αρνήθηκε να μπει στο αυτοκίνητο με τον άντρα της. Φοβήθηκε, όπως του είπε, επειδή εκείνος ήταν μεθυσμένος. Αυτός φέρεται να την απείλησε, λέγοντάς της «θα δεις τι θα πάθεις όταν γυρίσουμε σπίτι». 

Μετά την απειλή αυτή, η γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της στην Αστυνομία, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 45χρονο. Ωστόσο, η γυναίκα αργότερα υποστήριξε ότι δεν έγινε τίποτα και δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη του άντρα, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου. Η σύζυγός του ανέφερε πως δεν αισθάνθηκε απειλή ότι θα της προκαλέσει κακό, αλλά φοβήθηκε να μπει στο αυτοκίνητο επειδή ο άνδρας της είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και σκέφθηκε μήπως συμβεί κάποιο ατύχημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA