Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με το μόλις 22 εβδομάδων βρέφος να αφήνει την τελευταία του πνοή σήμερα Δευτέρα (3/1). Η 36χρονη ανεμβολίαστη μητέρα του βρέφους εξακολουθεί να νοσηλεύεται με κορονοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου.

Διαβάστε ακόμη: ΕΟΔΥ: Οδηγίες για όσους νοσούν με κορονοϊό ή έχουν επαφή με κρούσμα - Τι ισχύει με την καραντίνα

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να κάνουν καισαρική στη μητέρα που νόσησε με κορονοϊό και δυστυχώς το μωρό μετά από νοσηλεία δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με το thestival.gr. Η μητέρα εισήχθη στο νοσοκομείο κατά την εφημερία της Κυριακής 2 Ιανουαρίου.

8 παιδιά στο Ιπποκράτειο

«Δεχόμαστε μεγάλη πίεση» ανέφερε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Γιώργος Δόντσιος μιλώντας στο GRTimes.gr, δίνοντας στοιχεία για την εξέλιξη της εφημερίας της Κυριακής. Συγκεκριμένα τόνισε ότι χθες Κυριακή (2/1) προσήλθαν στο νοσοκομείο 205 περιστατικά κορονοϊού και μέχρι σήμερα στις 8:00 π.μ (οπότε έληξε τυπικά η εφημερία) είχαν γίνει 45 εισαγωγές, ενώ άλλα 25 περιστατικά εξετάζονταν ως ύποπτα. Επίσης, ο κ. Δόντσιος επισήμανε ότι νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο οκτώ παιδιά από τα οποία τα δύο εισήχθησαν χθες, ευτυχώς προληπτικά και με ήπια συμπτώματα. Πρόσθεσε δε πως από τις 28 κλίνες ΜΕΘ που διαθέτει το νοσοκομείο οι 26 είναι κατειλημμένες, ωστόσο ενδέχεται να γεμίσουν σήμερα πριν από το μεσημέρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA