Μενού
  • Α-
  • Α+

Η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων ξεκινά τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 και λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2020, όπως ενημερώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ). Επισημαίνεται πως τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00 έως 18:00.

Διαβάστε ακόμη: ΕΡΓΑΝΗ: Στον... αέρα οι εργαζόμενοι με θετικό rapid test - Δέχεται μόνο μοριακά το σύστημα - Η εξήγηση

Με αφορμή την έναρξη των εκπτώσεων, ο πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης δήλωσε πως «από την Δευτέρα οι επιχειρήσεις θα διαθέτουν τα προϊόντα τους σε πολύ ελκυστικές τιμές για να πάρουν μία ανάσα ρευστότητας που τόσο έχουν ανάγκη». Ο ίδιος προέτρεψε «το καταναλωτικό κοινό να επισκεφτεί από την πρώτη στιγμή τα εμπορικά καταστήματα, που έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και για άλλη μια φόρα να πραγματοποιήσει τις αγορές του σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fesathena%2Fposts%2F10159668074814376&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA