Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος προπονητής που κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση από 14χρονη αθλήτρια. Ο προπονητής συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της έφηβης την περασμένη Δευτέρα και είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή καθώς υπήρξε διαφωνία του με τον εισαγγελέα. 

Διαβάστε ακόμη: ΕΡΓΑΝΗ: Στον... αέρα οι εργαζόμενοι με θετικό rapid test - Δέχεται μόνο μοριακά το σύστημα - Η εξήγηση

Τώρα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε να προφυλακιστεί, με τον ίδιο τον 47χρονο να αρνείται όλες τις κατηγορίες. Ο προπονητής σύντομα αναμένεται να οδηγηθεί στα γραφεία της Ασφάλειας στην Πάτρα και από εκεί στις φυλακές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, μαζί με το νέο υπόμνημα ο προπονητής κατέθεσε και βίντεο για να αποδείξει όπως ισχυρίζεται ότι στο χώρο του γυμναστηρίου δεν ήταν μόνοι τους η αθλήτρια και ο ίδιος αλλά μπήκαν και βγήκαν συνολικά 22 άτομα. Αναφέρει με ώρες ποιοι μπήκαν και ποιοι βγήκαν στη σχολή του και καταθέτει μεταξύ άλλων: «Για το κίνητρο θα πρέπει να ερωτηθεί η φερομένη ως παθούσα και όχι εγώ. Προκειμένου να μπορέσω να αποδείξω την αθωότητα μου και να διαφυλάξω την τιμή και την υπόληψη μου αναγκάστηκα μόνος να προβώ σε ανακριτικές ενέργειες. Απευθύνθηκα σε κατάστημα που διατηρεί κάμερα και για καλή μου τύχη βλέπει η κάμερα του την είσοδο της σχολής μου».

Το γεγονός ότι βγήκε η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου που τον προφυλακίζει, έκανε γνωστό ο ίδιος ο 47χρονος, μέσα από αναρτήσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, με νεότερη ανάρτησή του κάλεσε φίλους και συγγενείς έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του tempo24.news, στο Αστυνομικό Μέγαρο βρέθηκαν φίλοι του και γονείς μαθητών του, φωνάζοντας για την αποφυλάκισή του, ενώ αστυνομικές δυνάμεις ήταν σε επαγρύπνηση. Λίγη ώρα αργότερα και με την παρέμβαση του δικηγόρου του, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA