Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που βιώνει η οικογένεια του 16χρονου στην Αρτα που χαροπαλεύει ύστερα από τον αυτοτραυματισμό του, όταν αντίκρισε νεκρό τον θείο του από τα πυρά που έβαλλε κατά λάθος εναντίον του σε κυνήγι που είχαν βγει την περασμένη Κυριακή. Ο πατέρας του ανήλικου κι αδερφός του θανόντος, ο οποίος συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, υπέστη έμφραγμα.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του αδελφού του, που έπεσε νεκρός από το μονόβολο του γιού του, ο πατέρας του 16χρονου υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Aρτας. Σε άλλον θάλαμο, νοσηλεύεται η σύζυγός του και μητέρα του 16χρονου, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της τραγωδίας.

Αφαιρέθηκε ο μισός πνεύμονας του 16χρονου

Ο ανήλικος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Αρτας με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι πως μετά από 24 ώρες θα μπορέσουν να τον βγάλουν από την καταστολή στην οποία βρίσκεται. Στον 16χρονο έχει αφαιρεθεί σχεδόν ο μισός πνεύμονας καθώς είχε χτυπηθεί από τα σκάγια, ωστόσο όπως σημείωσε και ο συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ Αρτας, Χριστόδουλος Ναθαναήλ, η οξυγόνωση του είναι καλή.

Ο ίδιος υποστήριξε πως: «Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή μετά το χειρουργείο και έχει περάσει και το πρώτο 24ωρο που ήταν σημαντικό. Μετά από 24 ώρες πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στη διαδικασία να τον ξυπνήσουμε, είναι ακόμα σε καταστολή». Και συνέχισε μιλώντας στο MEGA: «Οι βλάβες προκάλεσαν ζημιές στον αριστερό του πνεύμονα, αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός. Αλλά η οξυγόνωση του παιδιού είναι καλή. Για ένα δύο χιλιοστά τα βόλια δεν άγγιξαν την καρδιά του. Δεν έχουν πειραχτεί άλλα όργανα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA