Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις ώρες φρίκης του ξυλοδαρμού της από τον σύντροφό της, το πώς βίωσε το σκηνικό τρόμου και τον φόβο για την ίδια της τη ζωή περιέγραψε το θύμα της υπόθεσης ομηρίας στον Αγιο Παντελεήμονα, στην εκπομπή T-life του Alpha. Η 30χρονη γυναίκα που περιέγραψε και στον δικαστικό λειτουργό τις οδυνηρές στιγμές στα χέρια του 33χρονου δράστη, εξέφρασε μάλιστα την ανησυχία της πως, εάν αφεθεί ελεύθερος, θα επιχειρήσει να την σκοτώσει!

Μάλιστα, την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, το θύμα κατέθεσε στον ανακριτή για περισσότερο από 5 ώρες και περιέγραψε όλες τις στιγμές από την αρπαγή της, μέχρι και τις ώρες που ο Αιγύπτιος απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Διαβάστε ακόμη: Ρούμπεν Σεμέδο: Τα «παίρνει πίσω» η σύντροφός του - Η ζήλεια και το επεισόδιο στο σπίτι στη Γλυφάδα

«Μπήκε στο σπίτι μου από τη βεράντα, με άρπαξε από τα μαλλιά, με χτύπησε και υπό την απειλή μαχαιριού με έσυρε σαν το σκυλί στο δρόμο. Με έβαλε μέσα σε ένα ταξί με το μαχαίρι κολλημένο επάνω μου για να μην ζητήσω βοήθεια και αφού με πήγε στο σπίτι του άρχισε να με χτυπάει με τόση μανία που είναι σίγουρο ότι ήθελε να με σκοτώσει», είπε αρχικά η 30χρονη και συνέχισε εκφράζοντας τη βεβαιότητά της πως ο πρώην σύντροφός της θα επανέλθει για την αποτελειώσει:

«Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Εχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με δύο παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της».

Δικηγόρος θύματος: «Κόντεψε να σκοτώσει και αντιμετωπίζει ελαφρύ κατηγορητήριο»  

Στην ίδια εκπομπή, μίλησε και ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας, Κωνσταντίνος Γώγος, λέγοντας πως η εντολέας του κατέθεσε στον ανακριτή όλες τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και πως ο δράστης θα έπρεπε να κατηγορείται τουλάχιστον για τρία κακουργήματα και αντίθετα του ασκήθηκε ποινική δίωξη μόνο για το κακούργημα της αρπαγής και άλλα 5 πλημμελήματα: 

«Η εντολέας μου ανησυχεί πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της. Εδώ έχουμε να κάνουμε με το παράδοξο ότι ο δράστης προς το παρόν κατηγορείται μόνο για το κακούργημα της αρπαγής, όταν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του για το κακούργημα ανθρωποκτονίας. Μιλάμε και για την έκθεση ανθρώπινης ζωής σε κίνδυνο από την ανατίναξη της πολυκατοικίας που επιχείρησε, αλλά και το κακούργημα για βαριά σωματική βλάβη με τα χτυπήματα στο κεφάλι του θύματος για τα οποία υπάρχει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Αντίθετα, με ένα κακούργημα και 5 πλημμελήματα, ο δράστης θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή και μπορεί να αφεθεί και προσωρινά ελεύθερος με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ μπορεί να αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 5 έως 10 χρόνια. Ζητώ την πρόσθετη παρέμβαση της δικαιοσύνης και έχουμε καταθέσει το αντίστοιχο αίτημα για επανεξέταση του φακέλου από τον εισαγγελέα προκειμένου να βρεθεί στον ανακριτή με βάση το σωστό κατηγορητήριο», 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA