Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλαγή πόστου με συνοπτικές διαδικασίες για τον πρώην πλέον, αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Πατρών που εντοπίστηκε προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, να επιδίδει κλήσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης, χωρίς να φορά προστατευτική μάσκα.

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Αστυνομικός έκοβε κλήσεις χωρίς μάσκα για παραβίαση του ΚΟΚ

Η δημοσιοποίηση του θέματος προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος μεταξύ άλλων έδωσε εντολή για την άμεση μετακίνηση του από την συγκεκριμένη υπηρεσία. Σύμφωνα με το pelop.gr, ο νεαρός αστυνομικός που υπηρετούσε αποσπασμένος στην Τροχαία Πατρών, καθώς η οργανική του θέση είναι στο ΑΤ Καλαβρύτων, πλέον παρέχει τις υπηρεσίες του στο Τμήμα Μεταγωγών Πάτρας. Επιπλέον του επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ και διετάχθη η διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου.

«Οποιος δεν τηρεί τα μέτρα για τον κορονοϊό, έχει τις ίδιες επιπτώσεις» απαντούν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», αναφερόμενες στους ένστολους – παραβάτες.  Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην τροχονόμος παραδέχθηκε το συμβάν αναλαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη κατά την «απολογία» του στους ανωτέρους τους, προβάλλοντας τον ισχυρισμό πως έβγαλε τη μάσκα για να σφυρίξει. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA