Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός στο διαμέρισμά του, στην οδό Βότση στην Πάτρα, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο εργαζόμενος του ΠΕΑΚ, Πέτρος Κονιδάρης. Ο 62χρονος άνδρας, δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Κυριακή και απουσίασε από την εργασία του, την Δευτέρα και χθες Τρίτη, γεγονός που έκανε τόσο τους συναδέλφους του, όσο και τη διοίκηση του ΠΕΑΚ να ανησυχήσουν.

Όπως, είπε στο thebest.gr o αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚ Μιχάλης Κουρέτας, επρόκειτο για έναν πολύ συνεπή άνθρωπο και αυτό τους οδήγησε στο να τον αναζητήσουν, μιας και ποτέ δεν έλειπε από την εργασία του, εάν δεν ενημέρωνε.  Τη Δευτέρα αλλά και χθες, όπως αναφέρει ο κ. Κουρέτας, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικώς ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι μαζί με το πρόεδρο του ΠΕΑΚ Νίκο Παπαδημάτο αποφάσισαν να το αναζητήσουν στο σπίτι του. Κάλεσαν κλειδαρά και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το θλιβερό θέαμα. 

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία για να διαπιστώσει τι είχε συμβεί. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο θάνατός του να προήλθε από παθολογικά αίτια, καθώς τίποτα δεν ήταν πειραγμένο στο σπίτι του, ωστόσο όλα τα ερωτήματα αναμένεται να απαντηθούν από τη νεκροψία - νεκροτομή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA