Μενού
  • Α-
  • Α+

Η διασπορά του κορονοϊού ανάμεσα στους υγειονομικούς απειλεί και την ομαλή λειτουργία των νοσοκομείων σε περίοδο πανδημίας. Γιατροί και νοσηλευτές νοσούν με την απουσία τους να δημιουργεί τεράστια κενά. Είναι χαρακτηριστικές οι πληροφορίες που μετέφερε το MEGA αναφορικά με το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Μόνο οι επείγουσες περιπτώσεις θα δέχονται επισκεπτήριο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Εκεί, σύμφωνα με το κανάλι, δεκάδες είναι οι υγειονομικοί που την τελευταία περίοδο έχουν βγει θετικοί στον κορονοϊό. Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στον Ευαγγελισμό, όπου τα επισκεπτήρια έχουν σταματήσει, αφού και εκεί τα κρούσματα σε υγειονομικούς έφτασαν τα 100.

Στο Γεννηματάς πέντε κλινικές έχουν μετατραπεί σε Covid, ενώ η διοίκηση συζητάει να ανοίξει μία ακόμα κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες κάθε μέρα 600-700 άτομα προσέρχονται στο νοσοκομείο για μοριακό τεστ.

Παράλληλα, 95 άτομα βρίσκονται στη λίστα του ΕΚΑΒ, κάποιοι εξ αυτών από τις 20/11, στην αναμονή για ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ. Γιατροί και νοσηλευτές εκπέμπουν σήμα κινδύνου, με αναρτήσεις στα social media που κάνουν λόγο για «εμπόλεμη ζώνη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA