Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος». Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της δικηγόρου Ανθούλας Ανάσογλου, στην ΕΡΤ, για τον αγώνα δρόμου ενός παιδιού να τελειώσει το σχολείο, καθώς ο πατέρας του, αυτοαποκαλούμενος ως «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» αρνείτο να του επιτρέψει να ακολουθήσει το πρωτόκολλο για τη συμμετοχή του στα μαθήματα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δικηγόρος στην εκπομπή «Από τις Έξι», η μητέρα ήταν εκείνη που έκανε την καταγγελία, καθώς το παιδί της έχασε τη σχολική χρονιά. Όπως είπε, ο πατέρας αντιδρούσε κυρίως στη χρήση μάσκας, επικαλούμενος τα όσα υποστήριζαν οι «Θεματοφύλακες» περί λιποθυμιών και έλλειψης οξυγόνου στα παιδιά από τις μάσκες.

Ο πατέρας δεν αναγνώριζε την υπουργική απόφαση

Ο πατέρας πήγε ένα έγγραφο των «Θεματοφυλάκων» στο σχολείο, με το οποίο οριζόταν ότι δεν αναγνωρίζεται η υπουργική απόφαση και έτσι το παιδί στερήθηκε της εκπαίδευσης και παρέμεινε στην ίδια τάξη. Ο πατέρας μάλωσε με τη μητέρα, την εκδίωξε και εκείνη έμεινε μόνη διεκδικώντας την επιμέλεια και τη φροντίδα του παιδιού. Ήθελε παράλληλα να ακουστεί η φωνή της για όσα έχουν συμβεί.

Παράλληλα, η κυρία Ανάσογλου τόνισε ότι πριν από λίγες μέρες καταγγέλθηκε ακόμα ένα περιστατικό από μητέρα που δήλωσε ότι ο πρώην σύζυγός της αρνείται να της παραδώσει το παιδί γιατί εκείνο εμβολιάστηκε παρά την αντίδραση του πατέρα. «Το παιδί περνάει κρίση ταυτότητας γιατί πιστεύει ότι στρατεύτηκε στους «Θεματοφύλακες»».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA