Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγείται με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος Αιγύπτιος για την αρπαγή, την ομηρία και τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην φίλης του σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook. Ο Αιγύπτιος κράτησε όμηρο για περισσότερες από 5 ώρες στο σπίτι του στον Αγιο Παντελήμονα την πρώην συντρόφό του ξυλοκοπώντας την άγρια με το βίντεο του ξυλοδαρμού να κάνει το γύρο του διαδικτύου και να προκαλεί αποτροπιασμό.

Μετά την απολογία του το πρωί της Τετάρτης (5/1) ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της αρπαγής καθώς και για πέντε πλημμελήματα, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο, ο 33χρονος ψέλλισε: «ζητώ συγγνώμη από εσάς κι από όλον τον κόσμο», ωστόσο, η μόνη που δεν πείστηκε σίγουρα, είναι το θύμα, η 30χρονη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, η οποία φοβάται για τη ζωή της. Οπως είπε μάλιστα χθες μιλώντας στο T-Live «πιστεύω ότι θα βγει από τη φυλακή και θα έρθει να με σκοτώσει...».

Η 30χρονη μόλις άκουσε την απόφαση της προφυλάκισης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη, τον δικηγόρο μου κι όλους εσάς. Αισθάνομαι ικανοποιημένη για την απόφαση. Όμως εξακολουθώ να φοβάμαι μήπως γίνει κάτι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA