ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/01/2022 15:09

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε 2 προφίλ σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου

Δύο προφίλ του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου που χρησιμοποιούσε για να δημοσιεύει στο διαδίκτυο ροζ βίντεο, εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε 2 προφίλ σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου
Πηγή: Pexels
Ανάγνωση:

Δύο προφίλ του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου που χρησιμοποιούσε για να δημοσιεύει στο διαδίκτυο ροζ βίντεο, εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στόχος των αστυνομικών είναι να βρεθούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του πρώην παρουσιαστή και γι αυτό έχει γίνει ήδη σχετικό αίτημα στις σελίδες προκειμένου να δοθούν τα στοιχεία.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και Καρολάιν: Η γνωριμία και οι καταδύσεις

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευε βίντεο και μετά το 2019. Και αυτό διότι ο ίδιος έχει ισχυριστεί μέσω του δικηγόρου του πως μετά την μήνυση της γυναίκας που «άνοιξε τον ασκό του Αιόλου» με την καταγγελία της, σταμάτησε να δημοσιεύει ροζ βίντεο σε πορνογραφικές ιστοσελίδες. Σε περίπτωση που αποδειχτεί από τα ηλεκτρονικά ίχνη πως ο Παναγιωτόπουλος ανέβασε βίντεο μετά το 2019 και είχε χρηματικό κέρδος από αυτά, οι κατηγορίες εις βάρος του θα αλλάξουν.

Από την πλευρά του ο Παναγιωτόπουλος ισχυρίστηκε πως δημοσίευε βίντεο για σεξουαλική διέγερση. Παράλληλα, υποστήριξε ότι λυπάται και ότι δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του, αναφέροντας ότι έχει επισκεφθεί και ψυχίατρο. «Λυπάμαι και ντρέπομαι, ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου», φέρεται να δήλωσε, ενώ ανέφερε ότι επισκέφθηκε ψυχίατρο, που διέγνωσε μια παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, ωστόσο δεν έκανε συνεδρίες. Σημείωσε δε ότι δεν είχε οικονομικό όφελος από την ανάρτηση των ροζ βίντεο στο διαδίκτυο.

Αρχείο με ονόματα

Η 28χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα του πρώην παρουσιαστή, κατέθεσε στην αστυνομία, ότι ο Παναγιωτόπουλος κρατούσε αρχείο στον προσωπικό του υπολογιστή με υλικό σεξουαλικού περιεχομένου, ταξινομημένα σε φακέλους, με τα ονοματεπώνυμα διαφόρων γυναικών που συμμετείχαν στα επίμαχα βίντεο που είχαν τη μορφή revenge porn. Μάλιστα, η καταγγέλλουσα ανέφερε στις Αρχές, ότι πολύ πιθανό, όλα ή κάποια από αυτά τα βίντεο να βρίσκονταν αναρτημένα σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

«Με ενημέρωσε μία κυρία ότι από την προσωπική της αναζήτηση προέκυψε ότι ο Παναγιωτόπουλος είχε όντως αναρτήσει πληθώρα αρχείων, βίντεο και φωτογραφιών, στα οποία απεικονίζονται διάφορες γυναίκες, σε πορνογραφικές παραστάσεις. Υπήρχαν και αρκετά επίμαχα αρχεία τα οποία αφορούσαν εμένα προσωπικά. Μου απέστειλε τις διαδικτυακές διευθύνσεις με τα επίμαχα βίντεο τα οποία αφορούσαν εμένα. Τα συγκεκριμένα links είναι ακόμα και σήμερα ενεργά, στα οποία συμμετέχω εγώ με τον Παναγιωτόπουλο», αναφέρει στην κατάθεσή της η 28χρονη.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι μετά από έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάσχεσε μεταξύ άλλων και ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκε στον ίδιο. Ωστόσο, σε αυτό δεν υπήρχε η κάρτα SIM, γεγονός που στρέφει τις Αρχές σε δύο πιθανές εκδοχές: Είτε να μην χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο κινητό, είτε να αφαίρεσε την κάρτα SIM για να μη φανεί η μεταφορά δεδομένων, η επίσκεψη σε ιστοσελίδες ή η ανάρτηση υλικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ REVENGE PORN
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ