Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός Γεωργιανού στο Μοσχάτο, ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Συγκεκριμένα, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., με τη βοήθεια της Ιντερπόλ και της Αστυνομίας της Ουκρανίας, της Γεωργίας και της Ρωσίας, είναι σε εξέλιξη με τις Αρχές να αναζητούν τον εκτελεστή του 41χρονου, ο οποίος θεωρείται πως είναι επαγγελματίας δολοφόνος.

Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, φαίνεται σε παλαιότερο βίντεο να παραδέχεται ότι ήταν μέλος της Μαφίας σύμφωνα με τον Alpha. Παράλληλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 41χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τους αστυνομικούς, στη χώρα μας, δεν εργαζόταν και ήταν εισοδηματίας. Την ίδια στιγμή ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης ήταν ηγετικό μέλος της γεωργιανής μαφίας «Vor V Zakone».

Ο Γεωργιανός δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και της ανήλικης κόρης τους, στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου έμεναν. Τον πλησίασε ένας άνδρας και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, με τους κάλυκες να έχουν εντοπιστεί από την Αστυνομία στο σημείο. Ο 41χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα, μέσα από βίντεο να βρουν και τον συνεργό του μαυροφορεμένου εκτελεστή, ψάχνοντας μεταξύ άλλων στα σύνορα και στα αεροδρόμια. Οι φόβοι της Αστυνομίας πάντως, είναι ότι ο κύκλος αίματος θα συνεχιστεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA