Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε άλλο... επίπεδο πήγε πλέον ο «αγώνας» αρνητών και αντιεμβολιαστών καθώς, πλέον, έφτασαν στο σημείο να εκδώσουν ακόμα και ημερολόγιο για το 2022 το οποίο περιλαμβάνει «αποκαλυπτικές» δηλώσεις για την επικινδυνότητα των εμβολίων, οι οποίες βέβαια δεν είναι τίποτα περισσότερο από fake news ή απλή προπαγάνδα χωρίς ίχνος επιστημονικών στοιχείων. 

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, πρόσφατα, μοναστήρι στο Πήλιο εξέδωσε ημερολόγιο με τον τίτλο «Σκέψου πριν εμβολιασθής» το οποίο περιέχει κείμενα που αποτρέπουν τους πιστούς από τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό.

«Η μεγάλη πίκρα είναι ότι η διοίκηση της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοποι – Μητροπολίτες έφθασαν να συνιστούν από τον άμβωνα, ως εργαλείο πλύσης εγκεφάλου των πιστών, το εμβόλιο» αναφέρεται σε κάποιο σημείο του ημερολογίου.

Στο ίδιο βιβλίο, όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενείται και δήλωση του δικηγόρου Δήμου Θανάσουλα η οποία αναφέρει: «Με απάνθρωπες και αυταρχικές μεθόδους επιχειρείται ο απόλυτος κοινωνικός έλεγχος». Πρόκειται για τον ίδιο δικηγόρο ο οποίος είχε υπερασπιστεί τους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ οι οποίοι είχαν βγει σε αναστολή εργασίας επειδή αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA