Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτη τροπή πήρε μια ιστορία που ξεκίνησε ως φλερτ μέσω του Facebook και από την απλή γνωριμία και το πρώτο ραντεβού, κατέληξε στον παραλίγο βιασμό της κοπέλας από τον υποψήφιο φίλο της. Η 28χρονη που μένει στον Βύρωνα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι γνώρισε έναν άνδρα στα social media και αφού έκλεισαν ραντεβού, συναντήθηκαν την περασμένη Κυριακή στην οδό Φιλολάου, στο Παγκράτι.

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Από το κλάμα βρήκαν το μωρό που ήταν σε σακ βουαγιάζ

Ολα ξεκίνησαν φυσιολογικά, με την κοπέλα να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του νέου φίλου της, προκειμένου να ξεκινήσουν τη βόλτα τους. Δυστυχώς, όμως, η βόλτα κατέληξε σε εφιάλτη που βίωσε η νεαρή γυναίκα, η οποία προχώρησε σε καταγγελία για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα το ρεπορτάζ του STAR, η 28χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς αφού επιβιβάστηκε στο όχημα του άνδρα που γνώρισε, εκείνος αντί να τη μεταφέρει στο σημείο που είχαν συμφωνήσει, την πήγε σε ένα απομονωμένο χώρο, κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα, όπου εκεί φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Τότε η κοπέλα έβαλε τις φωνές και ο άνδρας την επέστρεψε στη Φιλολάου ενώ στη συνέχεια η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς δίνοντας και το προφίλ του στο Facebook. Έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του άνδρα με τη βοήθεια του θύματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA