Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρόσωπο που εγκατέλειψε το βρέφος έξω από παιδική χαρά στο Κάτω Χαλάνδρι το μεσημέρι της Τετάρτης αναζητά η Αστυνομία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής και απορρέουν από βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους, το μωρό άφησε πιθανότατα γυναίκα.

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Από το κλάμα βρήκαν το μωρό που ήταν σε σακ βουαγιάζ

Από τις εικόνες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα φαίνεται μία φιγούρα, που πιθανότατα ανήκει σε γυναίκα, να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο την ώρα που υπολογίζεται πως εγκαταλείφθηκε το νεογέννητο κοριτσάκι μέσα σε ένα σακ βουαγιάζ. Σημειώνεται πως το βρέφος ανακάλυψε  αστυνομικός που έκανε βάρδια φύλαξης στην περιοχή και το εντόπισε από το κλάμα του. Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σημείωμα με το όνομα «Βασιλική»

Το βρέφος ήταν καθαρό και περιποιημένο και φορούσε σκούφο, κάλτσες, παντελόνι και άλλα ρούχα για να μην κρυώνει. Μάλιστα υπήρχε και ένα σημείωμα που ανέφερε το όνομα «Βασιλική», επιπλέον στοιχείο που εξετάζουν οι ειδικοί.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν συλλέξει από το οπτικό υλικό που εξέτασαν οι αστυνομικοί αλλά και από την κατάθεση του συναδέλφου τους, το μωράκι φαίνεται να το άφησε μια εύσωμη γυναίκα, η οποία φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα, μάσκα για τον κορονοϊό κι είχε καλυμμένο το κεφάλι της πιθανότατα με κουκούλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA