Μενού
  • Α-
  • Α+

Το σκληρό πρόσωπο της... ατυχίας πάνω στην τύχη του γνώρισε για τα καλά ένας βοσκός από το χωριό Καραϊσκάκη Αιτωλοακαρνανίας (λίγο έξω από το Μεσολόγγι), ο οποίος αγοράζοντας μια καρδάρα γάλατος από τοπικό σούπερ μάρκετ, βρήκε κρυμμένα 50.000 ευρώ! Εκανε ίσως τις πιο πλουσιοπάροχες γιορτές της ζωής του, ξοδεύοντας 14.000 ευρώ μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, μέχρι που τον... τσάκωσαν.

Διαβάστε ακόμη: Εύβοια: Κατήγγειλε επίθεση με τσεκούρι από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Ιδιοκτήτες του μίνι μάρκετ ήταν δύο αδέλφια, με τον ένα να κρύβει τα χρήματα από τον άλλο και όταν ανακάλυψαν το λάθος τους, τσέκαραν τις κάμερες βρίσκοντας ότι ο βοσκός ήταν ο... τυχερός των γιορτών. «Πήγε ο άνθρωπος και αγόρασε κάτι τενεκέδες που είχε για το γάλα, τα πήρε, τα άνοιξε και βρήκε μέσα τα λεφτά. Ούτε τα έκλεψε, ούτε κάτι τέτοιο… τα βρήκε… τα πήρε, δεν ήταν κάτι που το προκάλεσε ο ίδιος. Δεν τον κατηγόρησε κανένας βέβαια. Δηλαδή, οποιοσδήποτε και να τα έβρισκε τα λεφτά δεν θα τα έδινε πίσω» σημείωσε κάτοικος του χωριού στην εκπομπή live news του mega.

Πρόδωσε τον βοσκό η... έξαλλη ζωή 

Οσο για τα δύο αδέλφια που το φυσάνε και δεν κρυώνει: «Είναι δυο αδέλφια που έχουν το μαγαζί. Ο ένας τα είχε κρυμμένα από τον άλλον. Τα είχε ο ένας αδελφός και ο άλλος δεν γνώριζε. Και επειδή ο ένας τα είχε κρυμμένα μέσα στο μπουκάλι, ο άλλος χωρίς να το ξέρει, το πήρε και το πούλησε. Πού να ήξερε ότι είχε μέσα εκεί τα λεφτά ο αδελφός του. Λογικό είναι», συμπλήρωσε ο κάτοικος του Καραϊσκάκη Αιτωλοακαρνανίας, λίγο έξω από το Μεσολόγγι.

Ωστόσο, ο βοσκός, με το ποσό που βρήκε, άρχισε να σκορπά χρήματα και κάπως έτσι προδόθηκε στην μικρή κοινωνία του χωριού: «Εντάξει, δεν ήταν δύσκολο να τον βρουν. Ψάξανε και τις κάμερες και βρήκαν ότι εκείνος ήταν ο... τυχερός. Φτωχός άνθρωπος ήταν, ξόδεψε λίγο παραπάνω, αλλά και οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού, μέσα στην ατυχία τους, στάθηκαν και τυχεροί.

Γιατί άμα τα έβρισκε άλλος και τα έκρυβε 2-3 μήνες, δεν πρόκειται να έπαιρναν ούτε ευρώ πίσω», κατέληξε ο κάτοικος της περιοχής Τελικά, ο βοσκός επέστρεψε το ποσό των 36.000 ευρώ στον κάτοχο και τα υπόλοιπα, δεν έγινε γνωστό εάν θα χαρίστηκαν ή έγινε... διακανονισμός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA