Μενού
  • Α-
  • Α+

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εντοπισμού ενός ανθρώπινου κρανίου από περιπατητή στο δάσος της Πεντέλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανθρώπινο κρανίο εντοπίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (4/1) και ο περιπατητής ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, υποδεικνύοντας το δύσβατο σημείο.

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για το εγκαταλελειμμένο βρέφος

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν το κρανίο μαζί με μία σόλα παπουτσιού που βρισκόταν ακριβώς δίπλα και τα μετέφεραν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Περισσότερα στοιχεία θα αποκαλυφθούν από την ανθρωπολογική μελέτη που θα γίνει και αναμένεται να δείξει την ηλικία και το φύλο του ατόμου στο οποίο ανήκε το κρανίο.

Επίσης, θα γίνει προσπάθεια ταυτοποίησης μέσω της λήψης γενετικού υλικού στη Δ.Ε.Ε., ενώ την προανακριτική έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης.

Οι Αρχές πάντως προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση με το μακάβριο εύρημα, ψάχνοντας ανάμεσα σε φακέλους εξαφανίσεων, μήπως και μπορέσει να γίνει κάποιος συσχετισμός. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA