Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη του τράπερ Daddy Tsoulfa προχώρησαν οι αστυνομικοί στον Αγιο Δημήτριο, μετά την υπαίθρια συναυλία εν μέσω κορονοϊού και της μετάλλαξης Ομικρον που εκτοξεύει συνεχώς τα κρούσματα. Ο Daddy Tsoulfa μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, επιχείρησε να διαφύγει, όπως φαίνεται στο βίντεο. Οι αστυνομικοί, όμως, τον σταμάτησαν μπροστά από ένα βενζινάδικο και τον συνέλαβαν

Το κάλεσμα για την υπαίθρια συναυλία - παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό και την απαγόρευση της μουσικής - έγινε στα social media. Ο Daddy Tsoulfa είχε ενημερώσει ότι η συναυλία θα βιντεοσκοπηθεί, προκειμένου τα πλάνα να παίξουν στο νέο του βιντεοκλίπ. 

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 της Παρασκευής με τη συμμετοχή του Daddy Tsoulfa και άλλων τραγουδιστών. Ομως, κάποιοι γονείς κατήγγειλαν στην αστυνομία την παράνομη συναυλία με αποτέλεσμα αστυνομικοί να φτάσουν στο σημείο και να την σταματήσουν. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, έφτασαν στη σύλληψη του Daddy Tsoulfa εν μέσω αποδοκιμασιών από νεαρούς που τους ζητούσαν να αφεθεί ελεύθερος ο τράπερ. Σύμφωνα, πάντως, με τον τράπερ, Daddy Tsoulfa, η συναυλία έγινε για τα γυρίσματα βιντεοκλίπ του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA