Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμα καταδίωξη στην δυτική Αττική από την Αστυνομία. Συγκεκριμένα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν ύποπτο όχημα να κινείται με κατεύθυνση προς τη συγκεκριμένη περιοχή. Του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο και τότε ο οδηγός ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς. Στο αυτοκίνητο των δραστών επέβαιναν κατά πληροφορίες τέσσερα άτομα, τουλάχιστον ένα εκ των οποίων είναι γνωστό στις Αρχές.

Διαβάστε ακόμη: Αγρίνιο: 14χρονη αναίσθητη σε σχολείο από κατανάλωση αλκοόλ

Στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργοί του, εμβόλισαν μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μάλιστα ελαφρά ένας αστυνομικός στο πόδι. Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Η καταδίωξη έφτασε μέχρι τον Ασπρόπυργο, όπου οι ύποπτοι εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε στη συνέχεια από τους αστυνομικούς. Μέσα στο αμάξι βρέθηκαν κλοπιμαία, τα οποία εκτιμάται ότι κλάπηκαν λίγη ώρα πριν την καταδίωξη από σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA