ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/01/2022 11:59

Ναύπλιο: Εργαζόμενος από την Αργολίδα πήγε στο εργοστάσιο, μπήκε στο γραφείο κι αυτοκτόνησε με όπλο

Ο αυτόχειρας από τον Ιναχο, εργαζόταν σε εργοστάσιο στην περιοχή του Ναυπλίου και σύμφωνα με μαρτυρίες ο 49χρονος έφτασε στο εργοστάσιο με το αγροτικό του όχημα το πρωί της Δευτέρας κι αμέσως ανέβηκε στα γραφεία της επιχείρησης όπου με όπλο έβαλε τέλος στην ζωή του

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ναύπλιο: Εργαζόμενος από την Αργολίδα πήγε στο εργοστάσιο, μπήκε στο γραφείο κι αυτοκτόνησε με όπλο
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αργολίδας με την είδηση της αυτοκτονίας ενός 49χρονου, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του το πρωί της Δευτέρας μέσα στην επιχείρηση στην οποία εργαζόταν. Ο 49χρονος έφτασε στο εργοστάσιο στο οποίο εργαζόταν στο Ναύπλιο και χωρίς να τον καταλάβει κανένας από τους υπόλοιπους εργαζόμενους, ανέβηκε στα γραφεία, έβγαλε ένα όπλο κι έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας από τον Ιναχο, εργαζόταν σε εργοστάσιο στην περιοχή του Ναυπλίου και σύμφωνα με μαρτυρίες ο 49χρονος έφτασε στο εργοστάσιο με το αγροτικό του όχημα το πρωί της Δευτέρας κι αμέσως ανέβηκε στα γραφεία της επιχείρησης όπου με όπλο έβαλε τέλος στην ζωή του.

Στο εργοστάσιο έσπευσαν Αστυνομικοί που συλλέγουν στοιχεία για την τραγική αυτή υπόθεση, ερευνώντας συγχρόνως και τους λόγους για τους οποίους ο 49χρονος έφτασε στην απονενοημένη αυτή πράξη, ενώ πριν από λίγη ώρα παρελήφθη η σορός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΟΠΛΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ