Μενού
  • Α-
  • Α+

Με θέμα τη χορήγηση τέταρτης δόσης του εμβολίου σε ανοσοκατεσταλμένους συνεδριάζει σήμερα η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και σύμφωνα με τον γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριο Θεμιστοκλέους αναμένεται να παρθούν άμεσα αποφάσεις, αν όχι σήμερα τότε στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Νοκ άουτ χιλιάδες υγειονομικοί, μόνο στο «Παπανικολάου» απουσιάζουν 80 εργαζόμενοι - Ζητούνται ιδιώτες γιατροί για τους εμβολιασμούς

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Θεμιστοκλέους, διαβεβαίωσε πως τα συστήματα είναι έτοιμα για τις όποιες εξελίξεις ενώ σχολιάζοντας το γεγονός πως υπάρχουν πολίτες που έλαβαν μήνυμα για προγραμματισμό τέταρτης δόσης, μετά την αναμνηστική δόση τους, είπε πως  πρόκειται προφανώς για άτομα που ανήκουν στους ανοσοκατεσταλμένους.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως: «Η τέταρτη δόση σε γενικό πληθυσμό δεν έχει εγκριθεί και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο εάν η μετάλλαξη Όμικρον θα απαιτηθεί τροποποιημένη δόση εμβολίου» και δήλωσε αισιόδοξος πως «δεν θα πάμε σε τέταρτη δόση στον γενικό πληθυσμό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA