Μενού
  • Α-
  • Α+

«Οχι» και στο δεύτερο αίτημα αποφυλάκισης του Ιωάννη Λαγού είπε σήμερα το πενταμελές Εφετείο αναστολών. Το δικαστήριο απέρριψε την αίτησή του ως απαράδεκτη καθώς, όπως σημείωσε και ο εισαγγελέας της έδρας, δεν τηρήθηκε το χρονικό διάστημα δύο μηνών μεταξύ των αιτήσεων που έχει υποβάλει.

Ο καταδικασμένος Ευρωβουλευτής σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 8 μηνών, για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, δεν παρέστη στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Σήμερα εκδικάστηκε και το τρίτο αίτημα αναστολής έκτισης της ποινής της πρώην ανθυπαστυνόμου Βενετίας Πόπορη, η οποία έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών και 7 μηνών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και παράνομη οπλοκατοχή. Μέσω της δικηγόρου της επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας. Και το δικό της αίτημα απορρίφθηκε από το δικαστήριο κατά πλειοψηφία (4-1).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA