Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αρνητές συνεχίζουν με προκλητική διάθεση στη Θεσσαλονίκη και το 2022. Για έναν κάτοικο της συμπρωτεύουσας, δεν υπάρχει κορονοίός, δεν υπάρχει Σύνταγμα και δεν διοικεί κανένας δήμαρχος, παρά ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του. 

Το νέο επεισόδιο με αρνητή του κορονοϊού σημειώθηκε το πρωί στο δημαρχείο Θερμαϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ανεμβολίαστος άνδρας προσέγγισε το δημαρχείο στις 09:30, δίχως να φέρει αποτέλεσμα αρνητικού rapid test. Οι υπάλληλοι προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι δεν μπορεί να μπει μη τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κάπου εκεί, ξεκίνησε το… κρεσέντο του. Συγκεκριμένα, έπειτα από τις επισημάνσεις των εργαζομένων στον δήμο, ο ίδιος άρχισε να φωνάζει πως «Δεν υπάρχει Σύνταγμα, δεν υπάρχει δήμαρχος».

Σύμφωνα με το grtimes.gr, δε δίστασε, μάλιστα, να πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα, φωνάζοντας επιπλέον ότι «εμείς κυβερνάμε!» Στο σημείο κλήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ, δίχως ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει, καθώς ο άνδρας είχε ήδη απομακρυνθεί από το σημείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA