Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραμπούκικη επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ. Ομάδα ατόμων με μαύρα ρούχα και κουκούλες αρχικά εκσφενδόνισαν μπουκάλια προς το μέρος τους και στη συνέχεια επιχείρησαν να αρπάξουν το μικρόφωνο από την δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ προπηλάκισαν και τον οπερατέρ.

ΑΣΟΕΕ: Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας στους συλληφθέντες

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τρία αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος των έξι συλληφθέντων κατά τη χθεσινή αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ. Η δίωξη αφορά στα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας που προορίζεται για κοινό όφελος από κοινού, της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της απείθειας, καθώς, σύμφωνα με το διαβιβαστικό που εστάλη στον εισαγγελέα, οι συλληφθέντες αρνήθηκαν να δακτυλοσκοπηθούν. Οι έξι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Οπως είπε η ρεπόρτερ Ελίνα Κολύβα, που δέχτηκε την επίθεση, υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό από την επίθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA