Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολλές ομοιότητες με το τροχαίο δυστύχημα, και μάλιστα πολύ κοντά στο σημείο, στο οποίο σκοτώθηκε ο τραγουδιστής Mad Clip, παρουσιάσει η υπόθεση με το τρακάρισμα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός. Ο πολύπειρος ειδικός πραγματογνώμονας της τροχαίας Παναγιώτης Μαδιάς που βρέθηκε στο σημείο έδωσε τις πρώτες εικόνες προσπαθώντας να απαντήσει στο ερώτημα τι ακριβώς έγινε το βράδυ της Πέμπτη στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Βούλα, με τη Ferrari που οδηγούσε ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, να τυλίγεται στις φλόγες.

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: «Αδερφέ μου» - Οι σπαρακτικές κραυγές δίπλα στη φλεγόμενη Ferrari

«Το τροχαίο μου θυμίζει το τροχαίο του Madclip, η εκτροπή είναι πανομοιότυπη» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Μαδιάς που είχε χειριστεί την υπόθεση του trapper που σκοτώθηκε όταν η Porsche 911 που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολόνα.

Ο πραγματογνώμονας μίλησε για τις συνθήκες, λέγοντας χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ πως: «στο ρείθρο της νησίδας έχουμε δύο σημεία: και τον εμπρόσθιο δεξιό διευθυντήριο τροχό του αυτοκινήτου, και τον αριστερό τροχό, που σκαρφάλωσε πάνω στο ρείθρο. Εν συνεχεία το όχημα εκτρεπόμενο αριστερόστροφα, προσέκρουσε πιθανότατα (σ.σ δεν έχει δει ακόμα το αυτοκίνητο) με το οπίσθιο δεξιό του τροχό πάνω στον κορμό του δέντρου, και εν συνεχεία το όχημα στράφηκε διαγώνια προς την αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου… Αλλά αυτό που μού κάνει εντύπωση και το ερώτημα από το βίντεο που είδα. Δεν έπρεπε να πάρει φωτιά το αυτοκίνητο με τέτοια ευκολία που πήρε φωτιά». 

Όπως εξήγησε ο κ. Μαδιάς, η πρώτη, ίσως και μοναδική επαφή του αυτοκινήτου, ήταν με τον κορμό του δέντρου με τον οπίσθιο δεξιό τροχό, και έγινε και η αποκόλληση του τροχού στο σημείο αυτό.  «Επειδή αυτό το αυτοκίνητο έχει τον κινητήρα πίσω, και πάλι, και με τμήμα του κινητήρα, και με τμήμα του διαμερίσματος του κινητήρα που προσέκρουσε σε σταθερό, πακτωμένο άκαμπτο εμπόδιο, δεν έπρεπε, η πρώτη μου εκτίμηση, να πάρει το αυτοκίνητο φωτιά με τόση ευκολία» υπογράμμισε.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA