Μενού
  • Α-
  • Α+

Λαχτάρησαν οι επιβάτες της πτήσης Αθήνα - Μήλος, καθώς το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν, βγήκε από τον διάδρομο και προσγειώθηκε σε χωράφι. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ωστόσο, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, άγνωστοι είναι μέχρι τώρα οι λόγοι για τους οποίους το αεροπλάνο είχε ανώμαλη προσγείωση. 

Σήμερα, Παρασκευή, ήταν προγραμματισμένες δύο πτήσεις για το αεροδρόμιο της Μήλου, που είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αναχώρηση του πρώτου αεροσκάφους.

Τι λέει η Aegean για το συμβάν

Η Aegean εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν στη Μήλο, όπου αναφέρει: «Κατά την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42-600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης.

Μετά τη στάθμευση του αεροσκάφους, οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA