Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μπελά του βρήκε ένας αστυνομικός της ειδικής ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), όταν επιχείρησε έναν απλό έλεγχος σε δύο πολίτες στην Κρήτη, καθώς ο ένας εξ αυτών επιτέθηκε βάναυσα στον αστυνομικό και τον δάγκωσε στο πηγούνι σαν άλλος... Λουίς Σουάρες, όταν ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής δάγκωνε κυριολεκτικά τους αντιπάλους του! 

Διαβάστε ακόμη: Ηγουμενίτσα: Βρέθηκαν 320 κιλά κάνναβης σε ασθενοφόρο - Συνελήφθη ο οδηγός

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής (14/1) στην περιοχή Αγιο Σύλλα στο Ηράκλειο, όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί, 19 και 21 χρόνων, για έναν τυπικό έλεγχο.

Οι δύο «θερμόαιμοι» σταμάτησαν μεν στο σήμα των αρχών, εξοργίστηκαν δε στη θέα των αστυνομικών. Μάλιστα, ο ένας φαίνεται πως επιτέθηκε βάναυσα στον έναν αστυνομικό δαγκώνοντάς τον στο πρόσωπο και κόβοντάς του ένα κομμάτι από το πηγούνι με τα δόντια του.

Το μέλος της ΟΠΚΕ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ τα δύο άτομα συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA