ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/01/2022 13:28

Λίμνη Πλαστήρα: Εσπασε ο πάγος και έπεσαν στη λίμνη – Η στιγμή της πτώσης στα παγωμένα νερά

Περιπατητές στη Λίμνη Πλαστήρα βρέθηκαν μέσα στα παγωμένα νερά καθώς υποχώρησε το τμήμα πάγου που κάλυπτε την επιφάνεια της λίμνης – Η στιγμή του ατυχήματος που δεν είχε τραυματισμούς

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Λίμνη Πλαστήρα: Εσπασε ο πάγος και έπεσαν στη λίμνη – Η στιγμή της πτώσης στα παγωμένα νερά
(πηγή: Shutterstock)
Ανάγνωση:

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Κυριακή περιπατητές στην παγωμένη Λίμνη Πλαστήρα στην περιοχή της Καρδίτσας. Κατά τη διάρκεια της βόλτας έσπασε το στρώμα πάγου στην επιφάνεια της λίμνης με αποτέλεσμα να πέσουν στα παγωμένα νερά. Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους δεν κινδύνευσε κάποιος, καθώς το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι ρηχό.

Διαβάστε ακόμη: X-Files στην Πολίχνη: Μυστήριο με τον ήχο που ακούγεται από το Σέιχ Σου

Η στιγμή που ο πάγος σπάει και οι άνθρωποι βρίσκονται στο νερό, σε μία σκηνή που θυμίζει έντονα κομμάτι κινηματογραφικής ταινίας, καταγράφηκε από άλλους περιπατητές που όπως είναι φυσικό ταράχθηκαν με το γεγονός. Καταδεικνύεται, δε, το πόσο επικίνδυνο είναι να προσπαθεί κάποιος να περπατήσει πάνω σε μία παγωμένη λίμνη καθώς δεν μπορεί να γνωρίζει το πάχος του πάγου και αν αυτός μπορείς να υποχωρήσει.

Το σημείο που καταγράφηκε το περιστατικό (από επισκέπτη της περιοχής) είναι στο ξεκίνημα της λίμνης, όπως κατευθυνόμαστε από το Μορφοβούνι, προς τα Καλύβια Πεζούλας. Εκεί το καλοκαίρι είναι συνήθως στεγνά, αλλά το χειμώνα κατακλύζεται από τα νερά, αλλά δεν έχει βάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΙΜΝΗ ΠΑΓΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ