Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης στις αποκαλύψεις που έκανε τη Δευτέρα αναφορικά με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα, όπως άλλωστε ερευνάται, από πίσω, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε αθλητές που συμμετέχουν. Μίλησε για πυγμάχους που μαζί με πρόσωπα γνωστά από ριάλιτι έχουν συμμετοχή σε αυτό.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Γκιώνης: «Στα πάρτι συμμετέχουν γνωστοί πολιτικοί»

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη όπως ήταν φυσικό έφερε, μεταξύ άλλων, αναταραχή και στις τάξεις των επαγγελματιών της πυγμαχίας καθώς το άθλημά τους ουσιαστικά ενεπλάκη με παράνομες πράξεις. Ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός διαψεύδοντας την εμπλοκή, εγγεγραμμένων πυγμάχων.

«Μίλησα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της αστυνομίας και με διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει εμπλοκή πυγμάχου» είπε κατηγορηματικά στο OPEN, όμως συμπλήρωσε με νόημα πως: «Δεν μπορεί ο καθένας να δηλώνει πυγμάχος επειδή πηγαίνει στο γυμναστήριο και κάνει μια προπόνηση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA