Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 48χρονος από την Αργυρούπολη παραδόθηκε χθες στις Αρχές συνοδεία του δικηγόρου του και σήμερα το πρωί θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Υστερα από τρεις μέρες που τον αναζητούσαν, ο 48χρονος εμφανίστηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, με το αυτόφωρο να έχει παρέλθει κι ακολούθως συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο δράστης, του οποίου ο βίος και η πολιτεία προκαλούν αποτροπιασμό, είπε στην αρχική του κατάθεση, ότι «την χτύπησα, αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο», ενώ για το γεγονός ότι εξαφανίστηκε υποστήριξε ότι όταν την είδε αιμόφυρτη πανικοβλήθηκε κι έφυγε. «Τσακωθήκαμε και η κατάσταση ξέφυγε. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Οταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα κι έφυγα» πρόσθεσε ο δράστης.

Ο 48χρονος όταν εξαφανίστηκε, ενημέρωσε την αδερφή του για να καλέσει το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα λιπόθυμη και σε τραγική κατάσταση από τα χτυπήματα του κακοποιητή της.

Ο δράστης πήρε το αυτοκίνητο των γονιών του κι εξαφανίστηκε, γνωρίζοντας ότι αν περίμενε στο σημείο θα ερχόταν η Αστυνομία για να τον συλλάβει. Παράλληλα έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί. Σύμφωνα με τους γείτονες, ο 48χρονος δεν ήταν αυτό που λέει συνήθως ο λαός «καλό παιδί» και δεν έπεσαν από τα σύννεφα από το συμβάν. Ηταν γνωστός σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περιοίκων για τον σκληρό χαρακτήρα του και τη βίαιη συμπεριφορά του. Ακόμα και η ίδια του η κόρη, τον καταριόταν στα social media μετά από το συμβάν, και του ευχόταν να σαπίσει στη φυλακή, χαρακτηρίζοντάς τον «σκουπίδι της Αργυρούπολης».

Οι κακοποιητικές συμπεριφορές φαίνεται πως ήταν μέρος της προσωπικότητάς του, μιας και είχε κάνει τρεις γάμους με ισάριθμους χωρισμούς λόγω της συμπεριφοράς του. Μάλιστα, μία από τις πρώην συζύγους του, η οποία είχε πέσει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού, αναγκάστηκε ύστερα από ένα ακόμα τραυματικό συμβάν για την ίδια και το παιδί που είχε αποκτήσει με τον δράστη του άγριου ξυλοδαρμού της 40χρονης που χαροπαλεύει στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, να μεταναστεύσει στην Ολλανδία και να μην ξαναγυρίσει πίσω φοβούμενη για τη ζωή της και του παιδιού της, το οποίο είχε αποκτήσει με τον κακοποιητή της. Οπως ειπώθηκε στην εκπομπή T-LIVE στον Alpha, πριν από 26 χρόνια είχε προσπαθήσει να στραγγαλίσει την τότε σύζυγό του, ενώ το 2015 είχε επιτεθεί στην 23χρονη τότε σύζυγό του του την οποία μάλιστα είχε μαχαιρώσει ενώ βρίσκονταν στο Αργος. Τότε η γυναίκα σώθηκε από θαύμα όταν κρύφτηκε σε ένα βάλτο κι εντοπίστηκε από διερχόμενους οι οποίοι την μετέφεραν βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Οι γνώσεις του στο τζούντο δεν χρησιμοποιήθηκαν για αυτοάμυνα, αλλά κατά τα φαινόμενα χρησιμοποιήθηκαν στα σώματα των άτυχων συντρόφων του, που έπεφταν θύματα της μανίας του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA