Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 44χρονος ιερέας από το χωριό της Βύλιζας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό, ωστόσο αρνούνταν να εισαχθεί στο νοσοκομείο για να νοσηλευθεί. Ο ιερέας, που ήταν φανατικός αρνητής του κορονοϊού και αντιεμβολιαστής, βρέθηκε θετικός με την κατάστασή της υγείας του να επιδεινώνεται γρήγορα, καθώς αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας.

Ετσι, σύμφωνα με το ilialive.gr, ο 44χρονος, πατέρας δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου αρνήθηκε ωστόσο να παραμείνει για νοσηλεία, με αποτέλεσμα να το «σκάσει» και λίγες ώρες αργότερα να εντοπιστεί σε ημιθανή κατάσταση από το ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου και αργότερα κατέληξε.

Με δήλωσή του ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, επιβεβαίωσε ότι ο 44χρονος παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του, αρνήθηκε να νοσηλευθεί και έφυγε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ενώ λίγες ώρες αργότερα παρελήφθη σε άσχημη κατάσταση από το ΕΚΑΒ στον Πύργο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια αναζητήθηκε άμεσα κλίνη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε ξανά στην Πάτρα. Δυστυχώς ωστόσο ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA