Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο θέαμα της φλεγόμενης Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν το πολυτελές supecar προσέκρουσε διαδοχικά σε πινακίδα και δέντρο, πολλοί συμπολίτες μας που βρέθηκαν στο σημείο, έσπευσαν με αυτοθυσία να βοηθήσουν τους επιβάτες να απεγκλωβιστούν. Ενας εξ αυτών ήταν κι ο «κολλητός» του Μονογυιού, ο οποίος μπήκε κυριολεκτικά μέσα στην φωτιά και βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, συνέβαλε τα μέγιστα στον απεγκλωβισμό της συζύγου του Μονογυιού, Αθηνάς Κοντοπάνου, η οποία γλίτωσε τον θάνατο, όμως νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο «Πρωινό» παρουσιάστηκαν οι φωτογραφίες που τράβηξε ο άνδρας που βοήθησε στο δυστύχημα, με τα χέρια του να έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα από την φλεγόμενη Ferrrari στην οποία βούτηξε κυριολεκτικά για να απεγκλωβίσει τον Τζώρτζη Μονογυιό και την Αθηνά Κοντοπάνου.

Οι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και σοκαριστικές κι απεικονίζουν την φριχτή πραγματικότητα που βίωσε τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA