Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για το μεγάλο κύμα αγάπης, ήταν πολύ καλό παιδί ο αδερφός μου, αθόρυβο. Δεν έλεγε τα καλά που έκανε. Να προσεύχεστε για την ψυχή του. Είναι τώρα στα χέρια του Χριστού και είναι καλά. Ευχαριστώ που σεβαστήκατε τη στιγμή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, στον Γιώργο και τον Ανέστη, που απεγκλώβισαν από την πόρτα του συνοδηγού την Αθηνά και τον αδερφό μου... να κοιμάται». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Κατερίνα Μονογυιού στην κηδεία του Τζώρτζη Μονογιού, του αδερφού της που άφησε την τελευταία του πνοή στο τροχαίο στη Βούλα, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σημείο που είχε παραλάβει την καινούρια του Ferrari

Διαβάστε ακόμηΤζώρτζης Μονογυιός: O Stan δεν απεγκλώβισε κανέναν - Τι λέει ο κολλητός του θανόντα που τον έβγαλε νεκρό από την Ferrrari

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν υπήρχε άλλο πρόσωπο που βοήθησε στους απεγκλωβισμούς, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε: «Όχι, δεν υπήρχε». Το Σαββατοκύριακο, ο τραγουδιστής Stan αποκάλυψε πως ήταν αυτός που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από τη μοιραία Ferrari. Και με αυτό το «όχι» η Κατερίνα Μονογυιού βάζει τέλος στις δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής, Stan, ότι βοήθησε για τον απεγκλωβισμό τους. 

«Ο Stan δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο» έλεγαν χαρακτηριστικά οι κολλητοί του Τζώρτζη Μονογυιού, με τους φίλους του θανόντα να υποστηρίζουν ότι «κανένας από τους δύο δεν είχε τις αισθήσεις του όταν τους βγάλαμε», εν αντιθέσει με τον Stan που παρουσίασε και διάλογο με την Αθηνά Κοντοπάνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Stan, μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Mega, είχε πει πως είδε το τροχαίο δυστύχημα και σταμάτησε προκειμένου να βοηθήσει: «Την έπιασα από τις μασχάλες προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δεν ειχε τις αισθήσεις του. Την ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε πονάω, δεν βλέπω». Φανερά αναστατωμένος από το τραγικό τροχαίο πρόσθεσε ακόμη: «Φοβόμασταν ότι μπορεί να γίνει έκρηξη ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρω ούτε το πως έγινε ούτε το γιατί έγινε. Ξέρω μόνο ότι ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να πάω να βοηθήσω. Φάνηκε πως έχασε τον έλεγχο το παιδί».

Είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο επιχειρηματία

Στη Μύκονο έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, με το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα, η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο λιμάνι του νησιού για να τον υποδεχτούν, όπως και οι κολλητοί του που τον συνόδευσαν στη μοιραία βόλτα με τη Ferrari.

Kόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στην Χώρα της Μυκόνου, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία, ενώ  ακολούθησε η ταφή στο κοιμητήριο Μυκόνου, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, την ίδια ώρα που η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου παραμένει σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.   Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, αδελφή του Τζώρτζη, μαζί με τα μέλη της οικογένειας, όλοι τους συντετριμμένοι, τον αποχαιρέτησαν μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Εκεί και πολλοί συνεργάτες του επιχειρηματία που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένη είναι και η πρώην σύζυγος του Τζώρτζη, μαζί με την οποία είχε αποκτήσει και το πρωτότοκο παιδί του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA