Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα σε όλη αυτή την έξαρση βίας κατά των γυναικών που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, με συνεχείς επιθέσεις, κακοποιήσεις, ξυλοδαρμούς, βιασμούς, ενδοοικογενειακή βία και κυρίως τις γυναικοκτονίες, ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση με τη διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίου αυτοάμυνας μόνο για γυναίκες

Διαβάστε ακόμη: Αργυρούπολη: «Της έσβηνε τσιγάρα στο πρόσωπο, την είχε μαχαιρώσει» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον 46χρονο «νταή»

Οπως τόνισε και ο ίδιος μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook «Με αφορμή τα πολλά περιστατικά βίας και το τραγικό συμβάν στην πόλη μας, με πρωτοβουλία μας σε συνεργασία με την Κίνηση Γυναικών Ελληνικού Αργυρούπολης και τον Αθλητικό Οργανισμό, διοργανώνεται το δωρεάν σεμινάριο "STAY AWAY" το οποίο αποτελεί μια εξειδικευμένη θεματική ενότητα στον τομέα της αυτοάμυνας αποκλειστικά εστιασμένη στις γυναίκες.

Η ύλη και οι τεχνικές που διδάσκονται στο εν λόγω σεμινάριο, είναι προσαρμοσμένες στο να δώσουν λύσεις πάνω σε  καταστάσεις άσκησης ενδοοικογενειακής βίας, απόπειρες βιασμού κ.α και είναι για όλες τις ηλικίες. 

Το σεμινάριο διδάσκεται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές αυτοάμυνας της IKMF (International Krav Maga Federation) και αποτελεί εισαγωγικό τμήμα μιάς ευρείας ύλης του τομέα της αυτοάμυνας των γυναικών. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2109624042 η την κυρία Αμαλία Τζάκου (6945290496).

Δωρεάν Μαθήματα Αυτοάμυνας για τις γυναίκες της πόλης μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA