Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 46χρονος «νταής» που χτυπούσε τις συντρόφους του δεν έχει ζητήσει ούτε μια συγγνώμη για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Την ίδια ώρα, η 40χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της στο διαμέρισμα της Αργυρούπολης. Εκείνος, όμως, ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Θυμάμαι από πάνω μου δυο άνδρες και ο ένας ξεκούμπωνε το παντελόνι του»

«Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και η κατάσταση ξέφυγε. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο 46χρονος, όταν παραδόθηκε στους αστυνομικούς αλλά πουθενά μία συγγνώμη. 

Αργυρούπολη: Εκκληση για αίμα για να σωθεί η 40χρονη Όλγα

Η 40χρονη, όμως, τελευταίο θύμα του 46χρονου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με την κατάστασή της να είναι κρίσιμη. Ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, έκανε πρόσφατα έκκληση για αίμα, ώστε να βοηθηθεί η Ολγα, που φέρει σοβαρά τραύματα από τα χτυπήματά του, κυρίως στο κεφάλι. «Θα χρειαστούμε αίμα Ο αρνητικό στον Ευαγγελισμό Κλινική ΜΕΘ 4 στο όνομα Δημητρακοπούλου Όλγα. Μπορούν και από άλλες πόλεις να δώσουν αίμα στο νοσοκομείο της πόλης τους» σημειώνει ο δήμαρχος Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτου.

Μια έκκληση που κινητοποίησε τους πολίτες που μέσα σε λίγες ώρες ανταποκρίθηκαν. Οι γιατροί που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της λένε ότι οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά δύσκολες αλλά ευχή όλων είναι η 40χρονη Ολγα να τα καταφέρει

Τον βαραίνει το παρελθόν του

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 26 χρόνια είχε προσπαθήσει να στραγγαλίσει την τότε σύζυγό του, ενώ το 2015 είχε επιτεθεί στην 23χρονη τότε γυναίκα του την οποία μάλιστα είχε μαχαιρώσει. «Την έδειρε πάρα πολύ άσχημα, με μπουνιές παντού στο πρόσωπο. Είχε μελανιές σε όλο της το σώμα, και είχε και δύο μαχαιριές. Μία στο μπούτι της και μια στο μπράτσο της» δήλωσε συγγενής πρώην κοπέλας 46χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η γυναίκα πήρε το παιδί τους και έφυγε για χώρα του εξωτερικού. «Την κράταγε σε μια καρέκλα και την έδερνε και τσιγάρα της είχε σβήσει στο πρόσωπο» δήλωσε συγγενής της πρώην κοπέλας του 46χρονου. «Δεν είναι για να ξαναβγεί ποτέ έξω. Εγώ αυτό λέω», επεσήμανε συγγενής μιας από τις πρώην συντρόφους του 46χρονου. Όπως περιγράφει στο Mega ο συγγενής της κοπέλας που τώρα ζει στην Ολλανδία, εκείνη είχε περάσει μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA